Home » Meer over Tijdlijn

In januari 2018 is de Tijdlijn geopend. De tentoonstellingsruimte was bij de ingang van de bibliotheek Leersum. In mei 2019 kon de Tijdlijn verhuizen naar een eigen en aparte ruimte in de bibliotheek, die gehuisvest is in Sport- en Cultuurcentrum De Binder. De ruimte is verdeeld in 2 subruimtes: de tentoonstellingsruimte en de studieruimte. 

Toegang tot de tentoonstelling is gratis en is te bezoeken tijdens de openingstijden van de bibliotheek (buiten de zelf-service uren). Klik hier voor de actuele openingstijden.

Naast de tentoonstelling wordt er ook 1 x per maand (laatste vrijdag van de maand, van 19.00 - 20.00 uur) het archeologisch koffie uur gehouden in de studieruimte. Iedereen is welkom om onder het genot van een kop koffie of thee met iets lekkers (gesponsord door Albert Heijn Leersum).

Er worden nieuwtjes gedeeld over archeologische projecten/vondsten in de gemeente en omgeving, bezoekers kunnen verhalen vertellen, voorwerpen of vondsten meenemen of luisteren naar de andere aanwezigen. Ook worden er wel eens gastsprekers uitgenodigd voor het archeologisch koffie uur.

Wilt u ong. 1 x per maand een mail ontvangen met het laatste nieuws over de Tijdlijn zoals over het archeologisch koffie uur, laat ons dat weten door ons een mail te sturen met uw gegevens. 

 

Actueel nieuws:

Hou de facebookpagina en twitter van de Tijdlijn in de gaten of de agendaberichten in het huis-aan-huisblad Nieuwsbode Heuvelrug of De Kaap voor de data en evt gastsprekers bij het archeologisch koffie uur en over nieuwe thema’s en opening van de tentoonstellingen.

Wilt u per mail op de hoogte gehouden worden van de activiteiten en nieuwtjes van de Tijdlijn, mail ons dan uw e-mailadres. U ontvangt dan ong 1 x per maand een mail met alle nieuws.

Archeologisch koffie uur

 

 

Archeologisch koffie uur in de studieruimte.